Soros și legalizarea ierbii

27/06/2018    |   de 21st Century Wire

Există o agendă globalistă în spatele legalizării ierbii? 

George Soros și Institutul său pentru o Societate Deschisă s-au luptat intens pentru asta, cotizând substanțial pentru o campanie publică de legalizare a marijuanei în Uruguay.

De ce? Washington Times, într-un articol, a confirmat amploarea acestei investiții de PR:

„Printr-o rețea de ONG-uri, Soros a cheltuit 80 de milioane de dolari pentru cauza legalizării începând cu 1994, când a deturnat o parte din fondurile fundațiilor sale către organizații care se ocupau cu prospectarea politicilor alternative în domeniul drogurilor, potrivit registrelor fiscale”.

În  2013, Marijuana Policy Project a alcătuit „Topul celor mai influenți 40 de consumatori de marijuana”, o listă care, potrivit organizației, „își propune să-i identifice pe oamenii care consumă marijuana și au atins un nivel înalt de influență și succes”. George Soros se află pe locul 9 în top, alături de Barack Obama, Bill Clinton, Oprah Winfrey, Stephen Colbert și Bill Maher (e ușor de ghicit prin ce alte liste de „consumatori” mai apar cei înșirați mai sus). Ca să nu mai zicem că e foarte reconfortant gândul că președintele tău s-ar putea să fie fumat la frâiele țării (prin comparație, pasiunea președinților americani pentru golf nu pare așa rea).

 În Statele Unite, mult aclamatul caz Colorado a dominat știrile despre marijuana, iar o serie de alte state se pregătesc să-i calce pe urme.

„Este doar o chestiune de timp până când marijuana va fi legalizată”, a declarat, pentru Times, Tom Angell, fondator și președinte al grupului de sprijin Marijuana Majority. „În prezent, există 20 de state, la care se adaugă și districtul Columbia, care susțin eforturile de legalizare și două state care deja au legalizat marijuana pentru persoanele peste 21 de ani – politicienii vor trebui să respecte voința oamenilor în această direcție.”

Cum se potrivește strădania Institutului pentru o Societate Deschisă de a legaliza drogurile cu agenda lui Soros de susținere a unui guvern mondial, de finanțare a mișcărilor Occupy, de răsturnare a guvernelor, de destabilizare a națiunilor, de instigare la războaie civile în toată lumea prin așa-numite și bine gândite ”revoluții colorate”?

 Criticii se întreabă dacă nu cumva are legătură cu influențarea guvernelor din țări în care eforturile de legalizare sunt cele mai asidue. Are legătură cu Agenda 21 a Națiunilor Unite? Sau le deschide calea giganților farma pentru a înlocui ADN-ul natural al canabisului cu propriile soiuri modificare genetic? 

Guvernul uruguaian speră că legalizarea marijuana „va rezolva problema cartelurilor”, dar ceea ce nu vă spun este că pregătesc terenul pentru un și mai mare cartel de droguri. Soros este cunoscut ca un acționar important al Monsanto și ghici cine se pregătește să planteze experimental o versiune de canabis modificat genetic, anul acesta, în Uruguay. Da, chiar Monsanto.

A propos, în prezent, cel mai mare activist al Mosanto este chiar Barrack Obama (nu e despre iarbă sau a fi cool, este despre eugenie).

Să ne uităm la ce se întâmplă în America Latină. Anul trecut, Uruguay a devenit prima țară din epoca modernă care a legalizat canabisul. (…)

Traducere din engleză de la http://21stcenturywire.com/2014/05/07/whats-up-with-the-george-soros-pot-revolution/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *