Youtube a cenzurat doi doctori care criticau carantina

29/04/2020    |   de Zero Hedge

 
 

YouTube a cenzurat un video devenit viral în care doi doctori critică logica din spatele măsurilor de carantină. Clipul, care a însumat cinci milioane de vizualizări, îi are în prim plan pe Dr. Dan Erickson și Dr. Artin Massihi, coproprietari ai spitalului Accelerated Urgent Care din Bakersfield, California. În filmare, Erikson susține că în statul Californa „riscul de a muri din cauza Covid este de doar 0,03%” și se întreabă: „este acesta un motiv suficient pentru a izola lumea la domiciliu? Este acesta un motiv pentru a închide sistemele medicale? Este acesta un motiv pentru a împiedica oamenii să muncească?”

Erickson a chestionat de asemenea modalitatea de încadrare a deceselor la Covid-19 când, în fapt, alte afecțiuni erau mult mai grave. „În această țară, când cineva moare în acest moment, nu se mai discută despre presiunea arterială mare, diabet sau infarct. Spun: a murit din cauza Covid?”.

El a adăugat: „am fost prezenți la sute de autopsii. Nu vorbești despre un singur lucru, ci despre comorbidități. Doctorii de la urgență mărturisesc că atunci când scriu raportul de deces, sunt presați să pună la cauza morții Covid. De ce se întâmplă asta?”

Videoclipul a fost șters în urmă cu o zi din cauză că „încălca termenii Youtube”. La începutul acestei luni, CEO-ul Youtube, Susan Wojcicki a declarat CNN că firma pe care o conduce va interzice orice fel de conținut care contrazice recomandările Organizației Mondiale a Sănătății. Totuși, Wojcicki a sugerat că asta va însemna în principal interzicerea informațiilor despre tratamente false, nu cu privire la chestionarea politicilor guvernamentale.

Platforma  video și-a propus, de asemenea, să interzică orice fel de conținut care pretinde că rețelele 5G au legătură cu răspândirea coronavirusului.

În cursul unei intervenții pe care a avut-o ieri seară la Fox News, Dr. Erickson a lăudat exemplul Suediei care nu a impus măsuri drastice de carantină, dar care a obținut imunitate de grup contra coronavirusului. „Dacă vă uitați pe statisticile lor: 200 de morți la milionul de locuitori, comparativ cu noi sunt tot pe acolo. În Italia avem 400 de morți la milionul de locuitori și Spania la fel, astfel că ne uităm la ce se întâmplă și vedem că, deși au adoptat o altfel de politică, rezultatelor suedezilor sunt în linii mari la fel cu ale noastre.”

5 Comments

 1. mariusmioc spune:

  Despre cum se falsifică numărul morților de covid explică și doctorița Annie Bukacek, care e în conudcerea comisiei de sănătate dintr-un județ din statul american Montana.
  După ce și-a expus părerea s-a lansat o petiție ca să fie înlocuită din funcție.
  https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/18/doctoritia-americana-annie-bukacek-despre-cum-se-manipuleaza-numarul-mortilor-de-covid-19-video/

 2. mariusmioc spune:

  Alt caz – Medic american vorbind indignat despre problema coronavirusului: „Răspîndesc minciuni sfruntate care omoară oameni!” (video) https://mariusmioc.wordpress.com/2020/04/23/medic-american-vorbind-indignat-despre-problema-coronavirusului-raspindesc-minciuni-sfruntate-care-omoara-oameni-video/

 3. mariusmioc spune:

  Videoul cu doctorii Erikson și Massihi l-am reîncărcat pe canalul meu youtube, cu subtitrare în românește:
  Doctorii americani Erikson și Massihi: Izolarea slăbește sistemul imunitar
  https://youtu.be/6Pafye3GmaM
  După părerea mea cei doi doctori încearcă să fie diplomați și evită să acuze direct de minciună pe politicieni și, deși fac mențiunea că medicii sînt presați să scrie covid pe certificatele de moarte, se bizuie totuși pe statisticile oficiale cînd discută subiectul.

 4. tot io spune:

  E jos iar. Cauta pe youtube London Real si trimite-i lui video-ul.
  Are el o platforma destul de populara unde nunare cine sa-l dea jos.
  Sau pune-l pe mega nz
  Sa ne mai dai si noua link-ul te rog cand il mai urci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *