Site-ul contramundum.ro – https://contramundum.ro/ – și toate sub-paginile lui (de forma https://contramundum.ro/pagină) – (denumit „SITE” în continuare) este realizat pentru a furniza informații de interes general.

Prin utilizarea SITE-ului și prin folosirea materialelor prezentate pe SITE (fie ele găzduite pe SITE sau pe site-uri externe), sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos.

Entitatea care se ocupă de SITE – SC Contramundum srl – (denumită „Entitatea care se ocupă de SITE” în continuare) depune eforturi ca aceste informații să fie corecte și oferite la timp. Dacă sunt semnalate erori, Entitatea care se ocupă de SITE va încerca corectarea acestora. Cu toate acestea, Entitatea care se ocupă de SITE nu își asumă nici o răspundere cu privire la corectitudinea informației aflată în acest SITE.

Despre responsabilitatea asupra conținutului site-ului

Informația oferită:

nu este în mod obligatoriu atotcuprinzătoare, completă, corectă sau actualizată;
poate conține greșeli;
poate conține legături web spre alte sit-uri asupra conținutului cărora Entitatea care se ocupă de SITE nu deține nici un control și pentru care nu își asumă nici o responsabilitate;
este exclusiv de natură generală și nu se raportează la cazuri particulare;
poate fi schimbată în orice moment, fără nicio notificare prealabilă;
poate fi ștearsă oricând de pe SITE;
este pur informativă, ar trebui să fie percepută de forma unui eseu, gânduri puste în online, și nu este destinată aplicării informațiilor în sens personal sau profesional.

Entitatea care se ocupă de SITE nu își asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informații sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, șterse sau nu pot fi stocate pe server din orice motive. De asemenea, nu își asumă nici o răspundere pentru consecințele care pot apare datorită întârzierii, pierderii sau inexactității informațiilor publicate sau existente în prezentul site. Mai mult decât atât, Entitatea care se ocupă de SITE nu răspunde pentru problemele care pot apărea în urma folosirea informațiilor de pe SITE.

Despre site: SITE-ul poate oricând și fără notificare prealabilă:

să fie oprit;
să fie modificat din punct de vedere al conținutului, designului, structurii;
să fie mutat pe alt server sau alt domeniu.

Utilizatorii vor folosi informațiile furnizate în cadrul secțiunii exclusiv pe propria răspundere. În cazul unei daune generate de utilizarea informațiilor furnizate utilizatorii acceptă că Entitatea care se ocupă de SITE va fi absolvită de orice răspundere. De asemenea, pentru orice tip de conținut din SITE (text, video, imagine, prezentare, fișier de descărcat), Entitatea care se ocupă de SITE nu va putea fi trasă la răspundere pentru eventualele pagube, de orice natură, provenite din folosirea acelui conținut.

Noțiunea de neangajare a răspunderii nu se răsfrânge și asupra obligației PERSOANEI CARE SE OCUPĂ DE SITE de a respecta legislația în vigoare și nu poate exclude obligațiile PERSOANEI CARE SE OCUPĂ DE SITE impuse de lege.

Despre linkurile externe, materialele provenite din terțe părți (de exemplu, imagini preluate de pe alte site-uri, clipuri video postate de pe alte site-uri, linkuri către alte site-uri) și comentariile de pe SITE: Entitatea care se ocupă de SITE nu se identifică în mod necesar și nu își asumă răspunderea pentru opiniile și viziunile exprimate în materialele de pe SITE și/sau în comentariile utilizatorilor SITE-ului. De asemenea, Entitatea care se ocupă de SITE își rezervă dreptul de a nu publica, de a șterge sau refuza orice comentariu sau material care aduce prejudicii grave de orice natură la adresa unui alt utilizator sau persoane, ori ale cărui idei sunt complet în afara conceptului general al SITE-ului, ori care contravin valorilor de bază prezentate pe SITE. De asemenea, linkurile din SITE către alte site-uri (site-uri externe), imaginile, prezentările, documentele sau clipurile de pe alte site-uri nu sunt aprobate, verificate sau autorizate de Entitatea care se ocupă de SITE. Entitatea care se ocupă de SITE nu își asumă nicio responsabilitate pentru acele resurse.

Precizări finale: Entitatea care se ocupă de SITE își rezervă dreptul de a modifica și actualiza aceste condiții in orice moment. Modificările devin efective de la momentul publicării lor pe SITE.