Mândrie pentru o condamnare la moarte?

06/02/2018    |   de Judith Reisman

Președintele Barack Obama a transmis pe 22 octombrie 2010 un mesaj formal adolescenților, să fie „sinceri” cu ei și să vadă în elogiata opțiune a homosexualității „o sursă de mândrie și putere”. La rândul său, fiind cândva adolescent, Dl. Obama știe că adolescenții sunt prin definiție „imaturi” și rămân astfel până la aproximativ 21 de ani când anatomia lor neuro cognitivă le ajunge din urmă corpurile.

De ce să le spui copiilor să simtă „mândrie” și „putere” atunci când adoptă o sentință de moarte timpurie, când sunt prea imaturi pentru a ști ceva? Cât de crud, ce insensibilitate scandaloasă!

În loc de a-i îndemna să înceapă o viață sexuală prematură dominată de boli cronice și moarte, Dl. Obama ar fi trebuit să le arate tinerilor vulnerabili reclama Clinicii Whitman-Walker (WCC), care se întindea pe o pagină întreagă în ediția din 9 octombrie a Washington Post.

Pentru cei nou sosiți în problemele homosexuale, WCC a fost una din primele instituții care avea drept obiectiv ajutorarea medicală a celor care sufereau din pricina consecințelor vieții homosexuale.

Din neatenție, anunțul WWC confirma sodomia homosexuală drept o dorință de moarte („death wish”). Întrebând „ești un bărbat care face sex cu alți bărbați”, clinica avertiza „dacă da, atunci ar trebui să știi că unul din cinci parteneri viitori ar putea fi infectat cu un virus care produce SIDA.”

În traducere? Datele arată în linii mari că unul din cinci homosexuali sunt infectați cu HIV sau, dacă preferați, SIDA.

În funcție de diferitele statistici aflate la dispoziție, un homosexual obișnuit are între 50 și 150 de parteneri sexuali, iar mulți mor înainte de a atinge vârsta de 20 de ani. Dl. Obama le-a spus acestor băieți și fete confuze să „ia legătura cu oameni în care au încredere” care să le spună copiilor că sunt „gay”. Afirmația dl. Obama că homosexismul este „o sursă de mândrie și putere” este contrazisă de informațiile medicale – o perioadă de „mândrie” și „putere” cu o durată de viață foarte scurtă.

În pofida „propriei versiuni de fericire”, livestrong.com, un site de sănătate pro-heterosexual, susține că „mai mult de 50.000 de adolescenți au contractat HIV și au ajuns la SIDA.” SIDA și morțile timpurii nu inspiră „mândrie și putere” din moment ce reflectă imparțial un comportament anormal care produce dezastre în corpul uman. HIV a fost transmis prin sodomie orală în timp ce prezervativele pentru sodomie anală (o formă de sex din ce în ce mai în vogă și printre heterosexualii copy cat ) reprezintă o glumă între prieteni, chiar dacă una fatală.

Din punct de vedere statistic, tinerii care se cred „gay” se pot aștepta să contracteze o mulțime de boli cu transmitere sexuală și să moară tineri din cauza SIDA. Aceasta nu este „mândrie”, ci sinucidere în masă bazată pe felul în care corpul uman răspunde la sodomie.

Remarcile vesele ale lui Obama despre „a fi mândru” au fost completate de vedete naționale, presă și de școlile de pe întreg cuprinsul țării care au purtat violet pentru a-și exprima solidaritatea, de „Ziua Spiritului”, cu câțiva băieți, care crezând tragic în eticheta lor homosexuală, s-au sinucis înainte să își epuizeze șansele la ruleta rusească „1 din 5”.

Homosexualii și-au numit acest recviem „Ziua Spiritului”, susținând că adolescenții se sinucid din cauza agresiunilor stârnite de „homosexualitatea” lor. Cu toate acestea, din studiile mele întinse pe ani, rezultă că tinerii sunt agresați zilnic de profesori de școală, de educatori sexuali și de media pentru a se identifica pe sine ca fiind „gay”.

Asociația pentru Educație Gay, Lesbian și Normal, Alianța Gay și Lesbian împotriva Defăimării și alte organizații heterofobe, au hărțuit temătoarea Asociație Americană de Psihiatrie pentru a normaliza din anul 1973 homosexualitatea, iar de atunci elitele mass media s-au supus fără să crâcnească la toate cerințele homosexuale, inclusiv la campania curentă pentru etichetă suicidară.

Oricine este cu adevărat interesat de soarta copiilor ar trebui să ceară să afle, dacă a existat o urmărire penală din moment ce 59% din adolescenții care au SIDA au declarat că au fost infectați de bărbați bi/homosexuali? „The Advocate” nota pe 25 martie 1992, în „Cel mai prost păstrat secret din America: SIDA face ravagii în rândul tinerilor din țară, iar copiii homosexuali mor cu miile”, informațiile șocante prezentate alăturat. Aduceți-vă aminte că SIDA în mod caracteristic se manifestă la câțiva ani de la infecție.

Revista „The Advocate” cita informații de la CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor) care a identificat 7 166 băieți și 1 537 de fete (infectate de prieteni bi/homosexuali) care mor din cauza SIDA. Întreb din nou: de ce nu au fost arestați și condamnați cei 10.000 sau mai mulți bărbați homosexuali pentru aceste ucideri?

Avem de-a face cu un „spirit”, e limpede, dar al cui?

Traducere din engleză de la http://www.drjudithreisman.com/archives/2010/10/take_pride_in_a.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *