Al Treilea Război Mondial este împotriva omului

05/02/2021    |   de James Corbett

Știm cu toții că Partidul Democrat și-a cheltuit ultimii patru ani demonizând Rusia drept cel mai mare pericol pentru lumea liberă. Da, ați auzit bine, Rusia. O țară cu un PIB mai mic decât Canada și cheltuieli militare de 30 de ori mai mici decât SUA amenință stabilitatea globală băgându-și nasul în Omidyar și în revoluția colorată a lui Soros din Ucraina și începând un război cu Georgia – sau poate că războiul a fost început de Georgia. În fine. Huo! Ursul rusesc vine după voi și vă va fura alegerile cu sute de dolari cheltuiți pe Facebook cu meme cu Iisus!

Nu v-ați speriat încă? Nu vă faceți griji în cazul acesta pentru că republicanii își pregătesc cu grijă propria lor versiune de scandal rusesc: scandalul chinez! Exact, acum e rândul maleficilor comuniști chinezi să se ascundă în spatele fiecărui tufiș, gata să profite de pe urma politicienilor naivi și să atragă marea și virtuoasa Americă în capcana comunistă! Pregătiți-vă să vedeți o imagine similară cu cea a scandalului rusesc, cu o atenție sporită acordată lui Xi Jinping și partidului comunist chinez în media mai de dreapta.

Și știți ceva? Au dreptate! Cu toții.

Rusia nu este vreun far al libertății și prosperității. Președintele ales pe viață, Putin, este un vechi golan KGB și avocat al Noii Ordini Mondiale, care a ajuns la putere pe urma unor atacuri sub steag fals, orchestrate de amicii săi de la FSB, se bate pe burtă cu cei mai detestabili globaliști din lume, caută să limiteze libertatea de exprimare în Rusia și în general își controlează proprii cetățeni.

Nici China nu este vreun cavaler al păcii și prosperității în lume. Președintele ales pe viață Xi conduce o dictatură tehnocratică care își controlează cetățenii prin tehnologie de supraveghere de ultimă generație, legată de sistemele de plată fără bani lichizi și cel de credite sociale. Din acest punct de vedere, el este un erou al politicienilor care încearcă să normalizeze lockdownul, lagărele de reeducare, sistemele de credite sociale și toate celelalte aspecte ale tiraniei tehnocratice din Apus.

A alege între o lume condusă de Rusia și China și una condusă de America și aliații săi nu reprezintă în niciun fel o alegere.

Așa cum am arătat de multe ori înainte (dar se pare că nu de suficient de multe ori) toți jucătorii aflați la masa geopolitică au aceeași viziune asupra viitorului: o lume în care o mână de oligarhi folosesc o clasă managerială tehnocratică pentru a conduce populații maleabile.

Nu există un argument mai puternic pentru acest lucru decât nebunia care  a cuprins tot globul în ultimul an. Carantină asupra unor orașe și regiuni întregi, ba chiar, având în vedere asaltul recent asupra călătoriilor internaționale, asupra țărilor. Strivirea brutală a protestelor și cenzură neîngrădită. Politicieni care decid în mod arbitrar care afaceri pot funcționa și care nu pot. Impunerea unor tehnologii medicale netestate pe public și anularea completă a oricărei pretenții că omul are vreun drept asupra propriului corp. Aceasta este lumea pe care tehnocrații și eugeniștii au dorit-o întotdeauna.

Iar acum că a fost deschisă cutia Pandorei iar paradigma biosiguranței a fost eliberată, vedem cum practic toate statele se comportă în principiu la fel China, Rusia, SUA, Marea Britanie, Australia, Germania, Coreea de Sud, Olanda, Iran și practic toate țările care au adoptat recomandările OMS, au îmbrățișat carantina și supravegherea populației, au călcat în picioare orice fel de dizidență și s-au înghesuit să-și procure suficiente doze din „vaccinurile” COVID pentru a-și injecta tot șeptelul.

Sunt atât de puține țările care nu au profitat de această oportunitate pentru a introduce vreo formă de lege marțială medicală și a se preocupa de vaccinarea populației încât le poți număra pe degetele de la o mână. Și din păcate, chiar și unele țări care nu au recurs la demența carantinei încearcă să întreacă restul lumii prin scheme orwelliene de vaccinare și înregistrare.

Lumea Covid-1984 anticipează viitorul pe care ni-l pregătesc acești tehnocrați, fie că este vorba de Unchiul Sam sau de Unchiul Xi sau de oricare altul.

Acestea fiind spuse, în acest moment se desfășoară un război. La un nivel, este o confruntare între diverși jucători la masa geopolitică care încearcă să ocupe o poziție mai bună de putere globală în noua eră a biosiguranței. Dar, așa cum am arătat mai devreme, la un nivel mai profund este un război împotriva ta. Împotriva mea. Împotriva a noi toți.

Pentru cei mai mulți greutatea constă în a înțelege acest război și formele pe care le ia. Nu are aproape nicio legătură cu ceea ce își imaginează publicul obișnuit a fi războiul. Nu sunt soldați aliniați care trag unii în alții. Este în mod fundamental un alt tip de război.

Războiul împotriva ta, adică Al Treilea Război Mondial, ia multe forme. A le înțelege înseamnă a înțelege adevărata natură a amenințării care planează asupra omenirii libere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *