Ultimele zile ale cultului Covid

20/01/2022    |   de CJ Hopkins

N-o să fie o priveliște prea plăcută, oameni buni. Prăbușirea unui cult al morții arareori e. Va fi plânsul şi scrâşnirea dinţilor, bolboroseli fanatice incoerente, ștergerea în masă a tweet-urilor jenante.

Va avea loc un veritabil tsunami de raționalizări disperate, negări vehemente, aruncat vina fără nicio rușine, și alte forme de acoperire a urmelor, pe măsură ce foști membri ai cultului covidian fac o ultimă tentativă disperată de a scăpa în junglă înainte ca ospătarii tripli și cvadrupli vaccinați să le servească „Kool-Aid-ul sigur și eficient”.

Da, se întâmplă finalmente, așa cum cred că ați observat și voi, narativa oficială Covid se destramă în sfârșit, sau este dezasamblată în grabă, sau revizuită istoric, chiar în fața ochilor noștri.

„Experții” și „autoritățile” recunosc în sfârșit că „decesurile Covid” și statisticile „spitalizărilor” sunt umflate artificial și total nesigure (cum au fost de la bun început), și admit și că „vaccinurile” lor minune nu funcționează (decât dacă schimbi definiția cuvântului „vaccin”), și că au omorât câțiva oameni, sau poate chiar un pic mai mulți, iar carantinele au fost, probabil, „o greșeală majoră”.

Nu mă mai obosesc cu referințe suplimentare. Puteți și voi să navigați pe internet la fel de bine ca și mine. Dar ideea e că abureala cu „Pandemia Apocalipsei” a ajuns la capăt de drum. După aproape doi ani de isterie în masă din cauza unui virus care cauzează simptomele ușoare spre moderate ale unei gripe obișnuite (sau nu cauzează absolut nici un simptom) în aproximativ 95% dintre cei infectați, iar rata generală a deceselor se situează între 0.1% și 0.5%, nervii oamenilor sunt tociți. Suntem cu toții epuizați. Chiar și cultiștii covidieni sunt epuizați. Și încep să abandoneze în masă cultul.

Era practic doar o chestiune de timp. Cum spunea Klaus Schwab, „pandemia reprezintă o rară oportunitate pentru a reflecta la, reimagina și reseta lumea noastră.”

Nu s-a terminat, dar fereastra de oportunitate descrește, și lumea nu a fost nici „reimaginată”, nici „resetată”, nu irevocabil, nu încă. În mod clar, GloboCap a subestimat rezistența posibilă la Marea Resetare, și timpul necesar pentru a înăbuși această rezistență. Și acum timpul se scurge, și rezistența nu a fost zdrobită… din contră, este în creștere. Și GloboCap nu poate face nimic ca să o oprească, cu excepția instaurării unui totalitarism deschis, pe care nu poate să-l instituie, pentru că ar fi suicidar. Așa cum notam într-un articol recent:

„ Totalitarismul Noii Normalități – și orice formă de totalitarism globalo-capitalist – nu poate să se afișeze deschis ca totalitarism, sau măcar ca autoritarism. Nu-și poate recunoaște natura politică. Pentru a exista, trebuie să nu existe. Și mai presus de toate, trebuie să șteargă violența (violența la care se reduc într-un final toate politicile) și să ni se înfățișeze ca un răspuns eminamente benevolent la o legitimă « criză globală de sănătate » …”

„Criza globală de sănătate” simulată este, din toate punctele de vedere, încheiată. Ceea ce înseamă că GloboCap a dat-o în bară. Treaba e că, dacă intenționezi să ții masele într-o frenezie irațională de paranoia, rigizi de frică din cauza unei „pandemii globale apocaliptice”, la un moment dat tot trebuie să produci o pandemie globală apocaliptică veritabilă. Statisticile măsluite și propaganda te pot ajuta până la un punct, dar într-un final oamenii trebuie să treacă printr-o experiență care să semene măcar cu o molimă globală devastatoare, în realitate, și nu doar pe ecranele telefoanelor și ale televizoarelor.

De asemenea, GlogoCap și-a supralicitat major cartea jucată cu ”vaccinurile” miraculoase. Cultiștii covidieni chiar au crezut că „vaccinurile” îi vor proteja de infecție. Experți epidemiologi precum Rachel Maddow i-au asigurat că așa stau lucrurile:

„Acum știm că vaccinurile funcționează suficient de bine pentru a opri virusul cu fiecare persoană vaccinată,” a declarat Maddow în emisiunea ei din seara zilei de 29 martie 2021. „O persoană vaccinată este expusă la virus, virusul nu îi infectează, virusul nu se poate folosi de acea persoană pentru a trece mai departe,” a adăugat ea ridicând in umeri. „Nu se poate folosi de o persoană vaccinată ca de o gazdă, în scopul de a infecta și mai mulți oameni.”

Și acum sunt toți bolnavi cu… ei bine, cu o răceală, practic, sau sunt ”infectați asimptomatici”, sau ce mai sunt. Și contemplă un viitor în care vor trebui să facă „vaccinul” sau ”boosterul” la fiecare trei sau patru luni pentru a-și păstra „certificatele de conformitate” la zi, pentru a li se permite să aibă o slujbă, să fie primiți la școală, sau să mănânce la restaurant, ceea ce, OK, este perfect acceptabil pentru cultiștii hardcore, dar sunt alte milioane de oameni care s-au conformat, nu pentru că ar fi fanatici deliranți care și-ar înfășura proprii copii în celofan dacă așa le-ar ordona Anthony Faucci să facă, ci pur și simplu din „solidaritate”, sau conveniență, sau din spirit de turmă, sau din, știți voi… lașitate.

Mulți dintre acești oameni (adică non-fanaticii) încep să suspecteze că ceea ce noi „descreierații, negaționiștii Covid, anti-vaxerii, conspiraționiștii, extremiștii” am spus în ultimele 22 de luni nu este, poate, chiar atât de descreierat pe cât au crezut inițial. Acum dau înapoi, raționalizează, rescriu istoria, și inventează pur și simplu tot soiul de minciuni sfruntate, cum că acum ne aflăm într-o „eră post-vaccinare”, sau despre cum „știința s-a schimbat”, sau „Omicron este diferit”, totul pentru a nu fi forțați să recunoască faptul că au fost victimele unei operațiuni false GloboCap și a isteriei în masă globale pe care aceasta a generat-o.

Ceea ce este… ok, lăsați-i să-și spună orice vor ei de dragul propriei vanități, sau pentru a-și păstra reputațiile de jurnaliști de investigație, sau de celebrități de stânga, sau de revoluționari pe Twitter. Dacă voi credeți că acești cultiști aflați în „convalescență” vor recunoaște vreodată public tot răul pe care l-au făcut societății, oamenilor și propriilor lor familii, din martie 2020 încoace, darămite să-și ceară scuze pentru toate insultele pe care ni le-au aruncat nouă, celor care am raportat faptele… ei bine, n-au de gând s-o facă. Au de gând să ne aburească, să se eschiveze, să raționalizeze, și să mintă de-ngheață apele, orice este nevoie pentru a se convinge pe ei și publicul lor că atunci când lucrurile au luat o întorsătură nasoală, n-au bătut din călcâie ca niște „buni germani”.

Puteți să le faceți viața un iad acestor oameni dacă așa simțiți nevoia. Și eu mă simt la fel de furios și de trădat ca și voi. Dar haideți să nu uităm care este miza finală. Da, narativa oficială se năruite în sfârșit, și cultul covidian începe să se dezintegreze, dar asta nu înseamnă că războiul s-a terminat. GloboCap și marionetele lor nu au de gând să anuleze tot programul „noii normalități”, pretinzând că ultimii doi ani nu s-au întâmplat niciodată, și să se retragă grațios în buncărele lor luxoase din Noua Zeelandă sau pe niște mega-yacht-uri.

În mod tipic, mișcările totalitariste și cultele morții nu se prăbușesc grațios. De obicei se prăbușesc într-o orgie nejustificată de violență nesăbuită și nihilistă, atunci când cultul sau mișcarea încearcă în mod disperat să mențină controlul asupra membrilor care șovăie și să se protejeze de realitatea care o împresoară. Și acesta este momentul la care ne aflăm acum.. sau unde vom fi în cel mai scurt timp.

Orașe, state și țări din jurul lumii merg mai departe cu implementarea societății bio-securitare a Noii Normalități, în ciuda faptului că nu mai există nici o justificare plauzibilă pentru a o susține. Austria merge mai departe cu „vaccinarea” forțată. Germania se pregătește să facă același lucru. Franța se află în plină instaurare a unui sistem național de segregare pentru a-i pedepsi pe „nevaccinați”. Grecia îi amendează pe pensionarii „nevaccinați”. Australia operează „lagăre de carantinare”. Scoția. Italia. Spania. Olanda. New York. San Francisco. Toronto. Și lista continuă, și continuă.

Nu știu ce se va întâmpla în continuare. Nu sunt oracol. Sunt doar un satirist. Dar ne apropiem în mod periculos de punctul la care GloboCap va trebui să se transforme în fascism pe față ca să termine ce a început. Dacă acest lucru se întâmplă, lucrurile vor lua o întorsătură foarte urâtă. Știu, lucrurile au luat deja o întorsătură urâtă, dar vorbesc de un cu totul alt nivel de urâțenie. Gândiți-vă la Jonestown, la ultimele zile ale lui Hitler în buncăr, la ultimele luni ale familiei Manson.

Asta se întâmplă cu toate mișcările totalitariste și cultele morții o dată ce vraja s-a rupt și narativele lor oficiale s-au destrămat. Când se duc de râpă, încearcă să ia pe toată lumea cu ei. Nu știu de voi, dar eu sper că putem evita acest lucru. Din ce am auzit și am citit, nu e deloc amuzant.

Sursă: https://consentfactory.org/2022/01/18/the-last-days-of-the-covidian-cult/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *