Interziceți totul!

31/10/2017

de Adriana Cohen

Nicio țară nu poate conduce având grijă de sentimentele fiecărui individ în parte. Dar mulțumită corectitudinii politce promovate de dușmanii libertății, țara noastră a trecut de la Statele Unite ale Americii la „Spațiile Sigure” Unite ale Americii. Aici orice lucru pe care cineva îl consideră jignitor poate fi îndepărtat, interzis sau înlăturat din istorie.

Am trecut de nivelul pantei alenecoase. Avem în față o mișcare anti-libertate, anti-capitalistă – menită să distrugă America.

A început cu „fulgii de zăpadă” care au suprimat cuvintele și frazele pe care ei le-au considerat injurioase. Apoi, stânga s-a implicat în cenzură și discriminare și a interzis prezența vorbitorilor conservatori în campusurile universitare. Acum, vedem cum sunt date jos statui iar istoria națională este curățată pentru că unii oameni consideră toate aceste lucruri ca fiind „simboluri ale opresiunii”. Indiferent dacă cineva este de acord sau nu cu demolarea statuilor confederate, trebuie să recunoaștem că suntem pe un drum periculos.

Să privim tabloul mai mare. Este imposibil să ai grijă de sentimentele și sensibilitățile tuturor celor 323 de milioane de americani, care au istorii diverse, religii diferite, afilieri politice opuse plus alte diferențe socio-economice și culturale. Imaginați-vă dacă fiecare individ ar face o listă cu cuvinte, cântece, monumente, cărți, filme, vacanțe și alte referințe culturale și istorice pe care le găsește jignitoare. Ar trebui oare ca, în spiritul egalității și  luând în considerare sentimentele tuturor, să interzicem, să cenzurăm și să eliminăm totul?

Dacă da, dați-vă la o parte și urmăriți cum se distruge țara…

Articol apărut în Boston  Herald

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autentificare

Ai uitat parola?

Creezi un cont?