Sacrificarea fecioarelor pentru zeii distracției

17/01/2019    |   de Gavin McInnes

A viola un copil te poate duce la închisoare însă „doar dacă” nu ai făcut câteva filme cool, în care caz pedeapsa este un premiu pentru întreaga activitate. În Franța, unde oamenii „mulțumesc cerurilor pentru fetițe”, a molesta o fetiță de șapte ani te va transforma într-un zeu. Ne place să-i luăm peste picior pe englezi pentru atașamentul față de monarhie, dar dragostea noastră pentru vedete merge dincolo de iubire, spre adeziune oarbă.

Lui Woody Allen i-a fost decernat cel mai important premiu Globul de Aur, iar la câteva secunde, „fiul” său înstrăinat Ronan Farrow (priviți-i figura și spuneți-mi că nu este fiul lui Frank Sinatra) a scris pe Tweeter:

„Am pierdut secvența cu Woody Allen. Au pus partea în care o femeie confirmă public că a fost molestată la vârsta de șapte ani, înainte sau după Annie Hall?”

Ronan se referea la sora sa adoptată Dylan, care a vorbit recent despre violul suferit la vârsta de șapte ani de pe urma lui Allen. Totuși, judecătorul a decis că ar fi mult prea traumatizant pentru copil să intre în detalii și cazul a fost clasat. Desigur că nu mărturisirea traumatiza victima violului cât violul în sine. Până astăzi, Dylan susține că are atacuri de panică și coșmaruri de fiecare dată când îi apare în minte imaginea lui Woody Allen. După ce s-a stins controversa din jurul fiicei lui Mia, Dylan, el s-a căsătorit cu cealaltă fiică adoptată, Soon-Yi. În pofida acestui comportament în mod sistematic înfiorător, egomaniacul care joacă modestia excesivă a primit și un Leu de Aur pentru întreaga carieră plus alte premii importante. Îmi pare rău, dar dacă ai violat un copil, ești pus pe lista de premii.

În închisoare pedofilii, cel mai probabil, vor fi bătuți până vor muri dacă nu vor fi separați de ceilalți pușcăriași.  Dar a te distra este foarte important pentru americani, așa că dacă un violator de copii face un film mișcător sau scrie un cântec de succes, primește un card de eliberare. Trăim într-o cultură în care criminalii condamnați au un simț al  dreptății mai echilibrat decât noi.

Un alt regizor de succes care a scăpat de o asemenea acuzație este Roman Polanski. În anul 1977 el a violat o fetiță de 14 ani, iar apoi a șters-o când lucrurile au luat o întorsătură neplăcută. Polanski a continuat să facă filme și recent, în timp ce se îndrepta spre Suedia, pentru a primi un premiu pentru întreaga carieră, a fost arestat pentru că a părăsit Los Angelesul în urmă cu 32 de ani. L-au lăsat să plece și și-a primit  premiul.

O întrebare comună în asemenea cazuri este „unde erau părinții?”.  În cazul Polanski, mama fetei și-a dat seama că se întâmplă ceva ciudat, dar el era celebru așa că și-a liniștit instinctele și a continuat să își aducă fiica la el (…)

Liberace este un alt pedofil homosexual care a scăpat. În filmul HBO „Behind the Candelabra”, l-au pus pe Matt Damon, care are vreo 40 și ceva de ani, să joace rolul iubitului său. În realitate, băiatul avea doar 16 ani când l-a întâlnit pe homosexualul flamboaiant. Liberace l-a curtat pe adolescent încă de când era mult mai tânăr, dar Liberace este un mare artist, așa că Michael Douglas apare pe prima pagină din revista New York, îmbrăcat ca Liberace, iar premiile îi răsplătesc incredibila prestație.

Această pornire de a sacrifica fecioare zeilor distracției merge prin toate clasele și preferințele sexuale, dar lucrurile nu au stat tot timpul astfel. Elvis Presley a cunoscut-o pe viitoarea sa soție Priscilla, pe când ea avea 14 ani, dar a întâmpinat rezistență din partea părinților. Nu a ajuns să o aibă până când ea nu a împlinit18 ani, atunci când a introdus-o în lumea drogurilor și a orgiilor. Cel puțin părinții erau nemulțumiți de ceea ce se întâmpla. Când jurnaliștii englezi au descoperit că legendarul Jerry Lee Lewis se culca cu verișoara sa de 13 ani, cariera sa s-a terminat, deși a primit un premiu pentru întreaga carieră. Pe atunci, relațiile incestuoase cu un minor nu erau la fel de cool precum sunt astăzi.

Peste 30 de ani îl descoperim pe basistul trupei Rolling Stones Bill Wyman considerat de revista Maxim „o legendă vie a sexului”. Wyman pretinde că s-a culcat cu mii de femei. Chiar s-a măritat cu unele dintre ele. Cea mai stranie căsătorie a fost în anul 1989, când Wyman, pe atunci în vârstă de 52 de ani, s-a căsătorit cu Mandy Smith, o fată de 18 ani, cu care se întâlnea de când ea avea 13 ani. La 14 ani s-a culcat cu el. Pentru bărbații adulți este ceva ilegal, dar Stones au o listă aproape nesfârșită de hituri, deci cui îi pasă? Credem ceea ce vrem să credem, așa că dacă apar dovezi care îi ponegresc pe cei vestiți, le ignorăm, chiar dacă un copil are parte de o traumă nesfârșită.

R.Kelly este una dintre puținele excepții în care o vedetă rock violează și pata rămâne. În fine, acuzațiile au fost retrase dar cel puțin oamenii asociază numele său cu infracțiunea (…) Gary Glitter a reușit să devină și el persona non grata dar nu înainte de a fi prins cu pornografie infantilă și nu înainte de a se muta în Vietnam, unde a fost în cele din urmă arestat și acuzat că a comis acte obscene cu două fete minore dintre care una avea 11 ani (…)

Și mie îmi place cultura pop (…) Dacă vedetele noastre violează copii, să luăm în considerare închisoarea. Sau cel puțin, să avem o înțelegere prin care le oferim premiul pentru întreaga activitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *