Coronavirus și înșelătorie

27/02/2020    |   de Jon Rappaport

În cadrul episodului de azi al emisiunii „Numbskulls and Deceivers in Medical Science” am ridicat întrebarea: cercetătorii chinezi au copiat o înșelătorie a Centrului pentru Prevenire și Controlul Bolilor (CDC) din SUA sau au venit ei cu propriile minciuni pentru a reflecta isteria CDC?

În seria de episoade dedicate epidemiei din China (le găsiți aici), am subliniat că pneumonia – indicatorul fundamental pentru „coronavirus” – poate fi cauzată de mulți alți factori: alți microbi, viruși, poluare toxică, etc. Iar autoritățile chineze deja nu mai cer să testeze direct prezența coronavirusului. În loc de asta se uită la radiografiile plămânilor. Dacă aceste imagini releză pneumonia, se aplică în mod absurd pacientului eticheta „epidemie de coronavirus”.

Am subliniat de asemenea că, din punct de vedere istoric, pneumonia a fost una dintre bolile majore din China. Cu mult înainte de „apariția noului coronavirus uman” oamenii care trăiau în China murea de pneumonia, cam 300.000 de indivizi pe an. De acum, aceia care mor din cauza pneumoniei, pot fi trecuți în mod fals ca „morți din cauze epidemice”. Destul de la îndemână.

Ei bine se pare că CDC s-a folosit și ea de multă vreme de această sperietoare cu pneumonia. În urmă cu câțiva ani, în timp ce scriam despre gripă, am primit niște emailuri de la Peter Doshi și Martin Maloney. Ei mi-au furnizat informații de la CDC cu privire la morțile provocate de gripă în SUA. Și au indicat minciunile. Mai apoi, Doshi a scris o analiză pentru revista BMJ Online în decembrie 2005. Iată un pasaj esențial din raportul său: „Potrivit statisticilor CDC, gripa și pneumonia au ucis 62.034 oameni în 2007 – dintre care 61.777 erau cauzate de pneumonie și 257 gripei, și doar în 18 cazuri a fost virusul gripei identificat.”

S-ar putea să vreți să meditați asupra acestei propoziții.

Vedeți cum au stat lucrurile, CDC a creat o singură categorie umbrelă în care se adunau atât morțile cauzate de gripa cât și cele cauzate de pneumonie. AU NUMIT ACEASTĂ CATEGORIE „GRIPĂ”. De ce au făcut asta? De ce au susținut în mod înșelător că morțile provocate de pneumonie reprezintă complicații rezultate din gripă? Deoarece doresc să vândă doctorilor și pacienților „pericolele gripei”.

Pneumonia are o serie de cauze care nu țin de gripă.

Dar chiar mai rău decât atât, în toate cazurile de morți provocate de pneumonie și gripă, doar 18 au scos la iveală prezența unui virus gripal.

Din acest motiv, CDC nu putea spune cu adevărat că au murit mai mult de 18 persoane din cauza gripei din 2001. Nu 36.000, cât susținea departamentul de PR al CDC. Doar 18.

„Între 1979 și 2001, datele CDC arată cu au murit 1348 de persoane în medie anual din cauza gripei”, mai arată Doshi. Aceste date se referă la gripă separată de pneumonie.

Această statistică privind mortalitatea ar fi MULT mai scăzută, dacă se adaugă cerința de a confirma prezența unui virus în acele cazuri.

În mod limpede, CDC combină gripa și pneumonia într-o singură categorie pe care o numește „gripă” pentru a umfla cifrele privind numărul de morți din SUA și a promova astfel vaccinul antigripal.

Astfel, avem două panici induse, la ani distanță, în SUA și China, ambele bazate pe utilizarea înșelătoare a pneumoniei.

Mincinoșii tind să spune același gen de minciuni, la nesfârșit. Mincinoșii din medicină adesea importă boli care nu au nimic de-a face cu ceea ce pretind ei, pentru a exagera datele și a promova amenințările și frica.

După care vând ca soluții medicamente toxice și vaccinuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *