Este fake news explozia de cazuri Covid din Texas?

09/07/2020    |   de Ron Paul

Pe 2 iulie, guvernatorul Texasului Greg Abbott a emis un ordin executiv prin care purtarea măștilor a devenit obligatorie atât în public cât și în spațiile închise, acolo unde nu poate fi menținută distanță de 1,8 m între oameni. Motivul, potrivit decretului, a fost creșterea numărului de cazuri de Covid-19, o creștere a numărului de infectări și o creștere a numărului de spitalizări. Toate acestea au reprezentat justificări pentru a-i forța pe oameni să-și acopere fețele în public.

Această decizie nu reprezintă doar o încălcare a libertăților civile pentru toți texanii.

Se poate ca Abbott să se fi bazat în ordinul dat pe informații imprecise despre o creștere a numărului de cazuri de Covid-19 din cauza faptului că Departamentul de Sănătate din Texas a schimbat definiția a ceea ce reprezintă un „caz Covid”.

Trebuie să-i mulțumim judecătorului Chris Hill pentru că a sunat alarma asupra a ceea ce pare să fie o redefinire a unui caz „Covid” – o mișcare efectuată la mijlocului lui mai – care deschide poarta unei creșteri artificiale a numărului de cazuri și care se potrivește liniei de partid oficiale reflectată în presa corporatistă privind iminența unui „al doilea val”.

Conform audierilor la care a luat parte judecătorul Chris Hill, s-a dovedit că, în timp ce înainte identificarea unui caz „Covid” se făcea printr-un test confirmat, definiția a fost schimbată dintr-o dată astfel încât cazurile „probabile” să fie „cazuri” de infectare pur și simplu. În același timp, pragul de identificare a unui caz „probabil” a fost micșorat la un nivel ridicol.

După cum a afirmat judecătorul Hill la întâlnirea desfășurată pe 18 mai: „dacă ai o febră, indiferent de motiv, o durere de cap și trăiești în Collin County, atunci te califici să fi un posibil pacient Covid. Este incredibil cât de jos este acum standardul.”

Și mai rău este că o dată ce a fost identificat cazul „probabil” bazat pe criterii subiective fără legătură cu boala, pâna la 15 oameni care au intrat în contact cu cazul „probabil” vor fi listați tot „cazuri probabile”. Iar „cazurile probabile” sunt considerate cazuri.

Dacă repetăm șarlatania asta peste tot în Texas ar mai trebui să ne mirăm că avem o „explozie” a numărului de „cazuri”?

De asemenea, afirmația lui Abbott că spitalele sunt copleșite de pacienții Covid a fost respinsă de directorii spitalelor din Houston care au afirmat că sunt departe de a-și folosi toată capacitatea spitalelor, ba mai mult că sunt la același nivel de ocupare ca anul trecut.

Așadar, baza „ordinului executiv” neconstituțional al lui Abbott a fost demonstrată ca fiind falsă.

Își va recunoaște greșeala?

Este încurajator să vezi atât de mulți oficiali local din Texas care au anunțat că vor refuza să pună în aplicare ordinul neconstituțional al guvernatorului Abbott privind purtarea măștilor.

Din fericire, spiritul libertății și iubirea de libertare sunt încă vii în Texas.

„Al doilea val” este împins de propagandă.

De-a lungul întregii țări, testarea pentru Covid a crescut de la 150.000 la 700.000 de teste/zilnic. Nu te poți plimba prin Houston fără să vezi o mulțime de panouri și reclame „Teste Covid gratis! Rezultatul în 15 minute”

Săptămâna trecută Reuters a relatat cum testele aduse de guvernul federal în țară erau contaminate.

Decesele pricinuite de coronavirus – chiar și morțile cu „coronavirus” mai degrabă decât morțile „de” coronavirus – sunt în scădere cu 90% de la vârful din aprilie. Declinul morților continuă, ceea ce înseamnă că suntem mai aproape de „imunitatea de turmă” care va ucide virusul.

Cu toate acestea, guvernatorul Abbott și alții din țara asta văd în acest fapt un motiv de a băga din nou țara în carantină.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *