Ultimele zile ale Reichului trumpist

05/11/2020    |   de CJ Hopkins

Așadar, potrivit mediei corporatiste, cam atâta a fost pentru Hitlerul susținut de ruși. Sfârșitul jocului. Se strânge lațul. Sunt ultimele zile ale Reichului Trumpist. Pregătiți vuvuzelele alea!
Da, se pare că americanii, care în 2016 când l-au ales pe Trump erau cu toții o gașcă de închinători la Putin, suprematiști albi, neo-nazi, și-au venit în fire și se pregătesc să-i ofere o victorie lejeră lui „Sloppy” Joe Biden și să tragă cortina peste „Evul Întunecat” sau să salveze lumea de „rasismul orwellian” sau de „groapa fără fund a fascismului” sau de ce o mai fi.

Suprematismul alb va fi înfrânt iar globalizarea va renaște din propria cenușă! Decența va fi repusă în drepturi! Iubirea va învinge ura! Viețile negrilor vor conta!
Slappy și Kamala vor coborî imediat și vor elibera lagărele de concentrare. Trump va fi adus la un proces de tip Nuremberg, unde va trebui să dea seama pentru uciderea a șase milioane de oameni cu Covid-19 prin scoaterea măștii în timp ce era în balconul de la Casa Albă.
Hillary Clinton va fi numită … ceva.
Progresiștii exuberanți vor  năvăli pe străzi, strigând lozinci neinteligibile, prin măștile lor de firmă și baloanele de plastic care le acoperă capul. Bine, desigur, economia globală se va prăbuși și milioane de oameni vor rămâne șomeri și fără casă, sau vor muri fără rost, pentru ca Globo Cap să poată simula o boală apocaliptică globală, să genereze tulburări civile, și în general să creeze o atmosferă de confuzie, depresie și paranoia, dar Războiul contra Populismului se va termina în sfârșit iar … Globo Cap va începe să Construiască Din NOU Mai bine!

Bine, n-o să fie „mai bine” chiar imediat. După cum remarcă prietenii noștri de la Forumul Economic Mondial: „Datorită actualei pandemii, lumea se găsește într-un dezechilibru și va rămâne așa pentru anii care urmează. Departe de a se stabiliza într-o „nouă normalitate”, ar trebui să ne așteptăm la un efect de domino, care va produce tulburări suplimentare – atât pozitive cât și negative – în deceniul care urmează. Valul de proteste civile care a cuprins America și alte state ar putea fi un exemplu…”

Așadar, s-ar putea să nu fie sfârșitul Războiului contra Populismului, dar cel puțin avem o nouă fază a lui. O fază haotică, distructivă și violentă, care va presupune o groază de „stări de urgență” și care se va sfârși prin transformarea radicală a lumii într-un loc patologizat-totalitar.
Noi, cei cu teoria conspirației, îl numim Marea Resetare … dar nu ne credeți pe noi, ci luați-vă după revista Time, care se întâmplă să fie proprietatea unui tip pe nume Marc Benioff, unul dintre membrii boardului Forumului Economic Mondial (FEM), a cărui avere se află în jurul a 7,8 miliarde de dolari și care este teribil de îngrijorat de mediu, de inclusivitate și de echitate economică, la fel ca toată lumea de la FEM.

Din fericire, printr-o pură coincidență, această boală apocaliptică globală i-a oferit lui Marc și prietenilor săi miliardari (care dețin majoritatea presei corporatiste și care se întâlnesc o dată pe an într-o locație izolată, păziți de bodyguarzi înarmați până-n dinți, pentru a discuta despre viitorul nostru cu liderii guvernamentali importanți) posibilitatea de a „reseta” capitalismul și a salva planeta … ei bine, de ei înșiși.
Normal, ei nu văd astfel lucrurile. Nu … în felul în care ei le văd, nu ei sunt problema. Problema sunt … problema sunt oamenii. Nu cei bogați și puternici cum sunt ei înșiși, sau cei de care au ei nevoie să muncească în continuare, să consume, să plătească dobânzile la credite ci … știți voi, toți ceilalți.
Cei needucați, ne-luminați, oameni din clasa muncitoare. Iubitori de arme, fanatici religioși. Rasiști, genul conspiraționiști. Deplorabili. Oamenii „populiști”. Oamenii de care ei nu mai au nevoie.
Recent, acești oameni au devenit o problemă. Nu doar că sunt un obstacol pentru sistem, dar au început să-și bage coada: votează Brexit, l-au ales pe Donald Trump, refuză să-și abandoneze valorile lor tradiționale și ideile demodate (e.g. suveranitatea națională, libertatea de exprimare și biologia mamiferă) și să preia ideologia capitalismului global, ba mai mult au devenit, altfel, o adevărată sulă în coaste.

Una era când acești oameni problemă erau majoritatea negri sau oameni cu pielea maronie și vederi „extremiste” în țări îndepărtate care pentru majoritatea consumatorilor occidentali nu contau, pentru că GloboCap putea să-i bombardeze până nu mai rămânea nimic din ei, dar aici în Occident nu se poate face asta. Drept urmare, avem Războiul contra Populismului pe care l-am trăit în ultimii patru ani .. și orice nouă etapă distopică ne mai așteaptă în viitorul post-Trump.
2020 a fost o pregustare. Carantine, măști, distanțare socială și alte așa zise măsuri de urgență, propagandă orwelliană, cenzura dizidenților, interzicerea protestelor politice, media corporatistă transformată complet într-un instrument goebbelsian, găștile de bătăuși care iau cu asalt casele oamenilor, conformitatea sectar-totalitară … este doar o pregustare a ceea ce va urma.

Desigur, spre asta ne îndreptăm. Era doar o chestiune de timp până să ajungem aici. Băieții de la GloboCap nu sunt niște ageamii. Știu că nu pot reconstrui lumea într-o mare și fericită piață neofeudală fără să spargă câteva ouă … și nu doar în țările „teroriste”, ci peste tot, prin imperiul capitalist global. Și exact asta vor să facă. Așadar, au nevoie de o nouă poveste oficială pentru a justifica toate ouăle sparte.
Încă nu s-au decis cu privire la noul slogan oficial. „Noua Normalitate”, „Marea Resetare”, „Noul Acord Verde” … toate sunt baloane de testare în acest moment. Nu prea contează cum îl vor numi. Va fi o nouă formă de totalitarism.

Nu o ascund. O spun răspicat, nu în discursuri în care împroașcă salivă hitleristă, ci în jargonul corporatist. Iată-l pe Klaus Schwab, președintele FEM:
„Lumea trebuie să acționeze împreună și rapid pentru a restructura toate aspectele societăților și economiilor noastre, de la educație la contractele sociale și condițiile de muncă. Fiecare țară, de la SUA la China, trebuie să participe și fiecare domeniu, de la petrol și gaze la IT, trebuie schimbat. Pe scurt, avem nevoie de o „Mare Resetare” a capitalismului.” Pentru cei interesați să afle mai multe despre Klaus Schwab, Winter Oak a publicat un material tulburător.
Scuze … trebuia să scriu despre ultimele zile ale Reichului Trumpist și m-am încurcat cu ițele Globo Cap. Sper că mă iertați că nu mă entuziasmez cu privire la alegerile de săptămâna viitoare. Dat fiind tot ceea ce se întâmplă nu prea cred că Globo Cap îl va lăsa pe Trump să câștige un al doilea mandat, indiferent cine câștigă. Așa că nu va exista nicio surpriză.

Nu vă faceți griji, totuși, mă voi apuca din nou de treabă când vor începe jafurile postelectorale, iar Donald Trump se va transforma în sfârșit în Hitler, se va declara Führer, va dizolva Congresul și va ordona legiunilor sale de suprematiști albi rusofili să-i adune pe evrei după cum au prezis din 2016 încoace media corporatistă, falsa presă „de stânga”, serviciile de informații, Partidul Democrat, experții în fascism, vedetele de la Hollywood și toți progresiștii isterici.
Acum serios, dacă de data asta nu devine Hilter și nu adună și omoară pe cineva, sau prăbușește America iar apoi își zboară creierii în buncărul său subteran, cineva va trebui să vină cu o explicație.
CJ Hopkins este un dramaturg laureat american care trăiește la Berlin.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *