Covid: iluzia controlului

11/01/2021    |   de SWPR.org
După cum arată graficul de mai sus, decesele provocate de covid în Suedia – o țară care nu a introdus carantina, măștile obilgatorii, nu a închis școlile primare și care are una dintre cele mai mici capacități la ATI din toată Europa – sunt aproape identice cu media europeană și cumva sub numărul deceselor din SUA. Cu alte cuvinte, multele măsuri propuse de așa-zișii experți au fost în mare măsură ineficiente din punct de vedere medical, dar au fost extrem de distructive din punct de vedere social și economic.
Singura intervenție eficientă pentru a reduce severitatea bolii și a deceselor a fost ignorată de majoritatea autorităților medicale occidentate: tratatementul timpuriu și profilactic bazat pe dovezi. S-ar putea să fi fost prea eficient din punct de vedere al costurilor.
Cititorii SPR au fost printre primii din lume care au aflat faptele reale despre profilul real al mortalității covid; despre importanța uriașă a caselor de bătrâni (încă ignorate de majoritatea autorităților); despre ineficiența măștilor, a carantinelor și a urmăririi contacților; scandalul Remdesivir; conjurația anti-hidroxiclorochinină; realitatea covid-ului prelungit; dezastrul ventilatoarelor; problema cu testele PCR; ipoteza originii virusului la minerii Mojiang; dezinformarea media răspândită; opțiuni de tratament ieftine și eficiente.
În linii mari, pandemia de covid se apropie de o pandemie de gripă medie (ca în 1957 și 1968) lovind populațiile îmbătrânite din țările industrializate cu o rată mare a bolilor cardiovasculare. Cu excepția notabilă a copiilor și a Africii negre, covid este în mod limpede mai dur decât „gripa sezonieră”, dar în mod limpede mai puțin periculos decât gripa din 1918 și celelalte pandemii globale.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *