Răzbunarea naziștilor-putiniști!

11/03/2022    |   de CJ Hopkins

Și s-au întors! Seamănă cu un film de groază din anii 60 realizat de Hammer Film Productions, cu Peter Cushing și Christopher Lee … Întoarcerea Putin-naziștilor! Răzbunarea Putin-naziștilor! Întoarcerea răzbunării miresei Putin-naziștilor! Și de data asta nu se joacă de-a furat alegerile de la Hillary Clinton cu reclame anti-masturbare pe Facebook. Se înfig direct la jugulara „Democrației”!

Da, așa e, oameni buni, Vladimir Putin, liderul Putin-naziștilor și în mod oficial „Dictatorul rău al zilei”, a lansat un atac kamikaze asupra Forțelor Unite ale Bunătății (și Libertății) pentru a ne provoca să ne pierdem cumpătul și să declanșăm un război termonuclear global care va șterge întreaga specie umană și majoritatea celorlalte forme de viață de pe pământ!

Mă refer, desigur, la invazia inexplicabilă și total neprovocată a Ucrainei de către Putin, o țară total pașnică, fără naziști, care își vedea de treabă cu gândul la afacerile sale non-naziste, cântând Kumbaya și așa mai departe, și nu în niciun fel colaborând cu băieții GloboCap sau fiind folosită cinic de GloboCap pentru a amenința și, în cele din urmă, a destabiliza Rusia, astfel încât băieții GloboCap să se poată întoarce acolo și să reia orgia caligulană a „privatizărilor” de care s-au bucurat de-a lungul anilor 1990.

Nu, în mod clar, Putin tocmai și-a pierdut mințile și nu are niciun fel de obiectiv strategic (altul decât exterminarea totală a umanității) și doar aleargă în jurul Kremlinului strigând „ARUNCAȚI BOMBELE! EXTERMINAȚI BRUTELE!”, cu ochi de nebun și cu fața vopsită precum colonelul Kurtz în Apocalipsa Acum … pentru că ce altă explicație mai există?

Sau… OK, sigur, există și alte explicații, dar toate sunt doar „dezinformare rusească” și „propagandă putin-nazistă” diseminate de „apologiști ai lui Putin, iubitori de Trump, rasiști semănători de discordie”, „teoreticieni conspiraționiști transfobi, anti-vaxeri „, „extremiști domestici negaționiști Covid”, și alți blasfematori și eretici trădători, care sunt plătiți de Putin pentru a ne infecta cu îndoială, cunoștințe istorice și gândire critică, pentru că ne urăsc pentru libertatea noastră … sau ceva de genul ăsta.

Să aruncăm o privire rapidă la puțin din această „dezinformare” și „propagandă rusească”, doar pentru a ne inocula împotriva ei. Trebuie să fim familiarizați cu ea astfel încât să ne putem închide mințile și să strigăm clișee de gândire și platitudini oficiale ori de câte ori o vom întâlni pe Internet. S-ar putea să fie un pic inconfortabil de făcut acest lucru, dar gândiți-vă la ea ca la  un „vaccin” anti-propagandă rusească, ca un booster ideologic ARNm de verificare a faptelor (garantat a fi „în condiții de siguranță și eficiență”)!

Ok, primul lucru pe care trebuie să-l analizăm, apoi să-l respingem, să-l negăm și să ne prefacem că nu am aflat niciodată despre el este această absurditate despre „naziștii ucraineni”. Doar pentru că Ucraina este plină de neonaziști, iar membrii recenți ai guvernului său au fost neo-naziști, iar armata sa are unități neonaziste (de exemplu, celebrul Batalion Azov) și are o sărbătoare națională care sărbătorește un nazist, iar oficialii guvernamentali îi atârnă portretul în birourile lor, iar milițiile militare și neo-naziste au terorizat și ucis etnici ruși de când SUA și Forțele Binelui au sprijinit și regizat o „revoluție” (adică,  o lovitură de stat) în 2014, cu ajutorul multor neo-naziști … asta nu înseamnă că Ucraina are o „problemă nazistă”. La urma urmei, actualul președinte este evreu!

Dacă un trădător îi menționează pe naziștii ucraineni, închide-ți mintea cât de repede poți și lovește-i cu acel clișeu care se termină cu gândul … „PREȘEDINTELE UCRAINEI ESTE EVREU!” Sau „FIECARE ȚARĂ ARE NAZIȘTI!” Și ăsta e foarte bun!

Un alt lucru la care trebuie să ne uităm și să-l respingem și să nu ne mai gândim niciodată la el este rolul pe care Forțele Unite ale Bunătății l-au jucat în orchestrarea acestei mizerii, începând cu modul în care membrii guvernului american au regizat acea lovitură de stat din 2014 și modul în care au finanțat-o și au lucrat cu neo-naziști cunoscuți – nu naziști în secret sau pe jumătate, ci naziști mari și grași, dintre aceia care îi urăsc pe evrei și fac salutul nazișt – pentru a instiga și în cele din urmă, pentru a executa lovitura. Toate acestea, desigur, sunt doar „propagandă rusă”, în ciuda faptului că a fost bine documentată, nu doar de obișnuitele „surse media conspiraționiste„, ci de purtătorii de cuvânt oficiali ai Forțelor Bunătății, cum ar fi BBC, The Nation și chiar The Guardian.

Dacă un trădător putino-nazist menționează aceste fapte (sau vă trimite link-uri către numeroasele articole care documentează lovitura de stat din 2014), din nou, opriți-vă imediat mintea și strigați „ISTORIE ANTICĂ! ISTORIE ANTICĂ!”, apoi injectați-vă cu un „rapel” masiv de Adevăr fact-checked de mass-media Forțelor-de-bunătate. Vă recomand The Guardian și The New York Times, dar dacă doriți să mergeți direct la sursă, urmăriți-l pe Illia Ponomarenko de la Washington Independent pe Twitter. Sunt sigur că Illia și „frații săi de arme” neo-naziști din batalionul Azov vă vor curăța de toată acea „dezinformare” și „propagandă putin-nazistă”.

OK, e suficientă „inocularea” pentru moment. Nu vrem să ne expunem la prea multe din aceste lucruri sau suntem pasibili să ajungem să-i sprijinim pe naziștii greșiți.

Din fericire, Forțele Unite ale Bunătății (și Libertății) cenzurează cea mai mare parte a ei oricum, și în schimb ne alimentează povești sentimentale, precum cea despre „Fantoma Kievului„, pilotul de vânătoare ucrainean complet fictiv care a doborât întreaga Forță Aeriană Putin-Nazistă în timp ce livra și niște replici concise, asemeni lui Bruce Willis în seria Die Hard!

După cum a explicat The New York Times, poveștile false de genul ăsta, sau cea despre martirii de pe Insula Șerpilor care le-au spus rușilor să „se ducă naibii„, iar apoi au fost genocidați de o echipă de asasini putin-naziști, dar apoi s-au întors în viață câteva zile mai târziu, nu sunt dezinformare și, chiar dacă sunt, nu contează, pentru că sunt bune pentru moral!

Și asta e cel mai important, până la urmă. Dacă îi vom învinge vreodată pe acești putin-naziști, și ciuma imaginară apocaliptică, și pe Trump, și terorismul, și extremismul domestic, și schimbările climatice, și rasismul, și orice altceva, trebuie să menținem masele occidentale într-o stare perpetuă de isterie complet lipsită de rațiune, pline de ură, ca un episod etern al urii de două minute din 1984 a lui Orwell.

Nu contează cu adevărat pe cine li se spune maselor să urască în această săptămână … rușii, nevaccinații, teroriștii, populiștii, apologeții lui Assad, teoriștii conspirației, anti-vaxxerii, dezinformații … sau care or mai fi ei. În cele din urmă, există un singur dușman, dușmanul Forțelor Unite ale Bunătății, dușmanul imperiului global-capitalist impenetrabil, supranațional (sau „GloboCap” cum îmi place mie să-l numesc).

Acest inamic multiplicator, asemănător lui Goldstein, al GloboCap este un inamic intern. GloboCap nu are dușmani externi. El domină întreaga planetă. Este o mare lume global-capitalistă. Și a fost în ultimii 30 de ani sau mai mult. Cei mai mulți dintre noi nu putem să ne obișnuim încă cu această realitate, așa că vedem încă lumea ca o competiție între statele naționale suverane, precum SUA și Rusia. Nu este. Da, există încă state naționale, și ele concurează între ele (cum ar concura niște corporații pentru avantaje în cadrul sistemului care le cuprinde), dar conflictul fundamental al epocii noastre este o operațiune globală de contra-insurgență.

Ceea ce am experimentat în ultimii 30 de ani, de nenumărate ori, în multe forme diferite, este un sistem energetic hegemonic global care efectuează o operațiune de tipul „Eliberează și menține„. GloboCap a destabilizat, restructurat și privatizat treptat lumea de după Războiul Rece, în primul rând în Europa de Est și Orientul Mijlociu Extins și, mai recent chiar acasă, în țările occidentale. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu termenul „Eliberează și menține”…

” Eliberează și menține este o strategie de contra-insurgență în care personalul militar eliberează o zonă de gherila sau alți insurgenți, și apoi mențin zona liberă de insurgenți în timp ce câștigă sprijinul populației pentru guvern și politicile sale.”

Stai și gândește-te un minut la treaba asta. Gândiți-vă la ultimii doi ani. Gândiți-vă la ultimii 30 de ani. Serios, ca și exercițiu, imaginați-vă GloboCap ca o armată de ocupație și întreaga lume ca teritoriu pe care îl ocupă. Imaginați-vă GloboCap câștigând controlul, direcționând și neutralizând o varietate de insurgenți … orice insurgență, indiferent de natura sa, orice rezistență la ocupația sa sau lipsa de sprijin pentru „guvernul și politicile” sale. Nu contează cine sunt insurgenții … comuniști inveterați, fundamentaliști islamici, naționaliști, populiști … nu contează. Ocupației nu putea să le pese mai puțin în ce cred sau de ce rezistă. Obiectivul operațiunii este acela de a controla teritoriul și de a acomoda populația la noua „realitate”.

Bine ati venit în noua realitate … o „realitate” în care „istoria s-a oprit [și] nimic nu există în afara  unui prezent nesfârșit în care Partidul are întotdeauna dreptate”. Da, știu că v-ați săturat de mine citându-l pe Orwell, dar, având în vedere circumstanțele, nu prea pot să mă abțin. Gândiți-vă doar la cât de perfect a tranziționat GloboCap de la narațiunea apocaliptică a Pandemiei la narațiunea putin-nazistă, care înlocuise perfect narațiunea Războiului împotriva Terorii în vara lui 2016, și cum instantaneu Noua Normalitate a trecut de la a-i urî pe „nevaccinați” la a-i urî pe ruși și acum certați-mă din nou pentru că l-am citat iar pe Orwell.

Sincer, nu-mi place să-l dezamăgesc pe Edward Norton și pe milioane de alți liberali fanatici, dar SUA nu vor intra în război cu Rusia, sau nu intenționat, în niciun caz. Rusia are rachete balistice cu focoase termonucleare îndreptate asupra lor. Aceasta nu este o reluare a celui de-al Doilea Război Mondial. Și nu este al treilea război mondial, sau Războiul Rece partea a doua. Nu asta se întâmplă în Ucraina.

Ceea ce se întâmplă în Ucraina este că Rusia nu joacă mingea. Din anumite motive, nu vrea să fie destabilizată, restructurată și privatizată de GloboCap. Se comportă ca un stat național suveran … ceea ce este și nu este, un fapt pe care în mod paradoxal GloboCap încearcă să-l imprime Rusiei, la fel cum țările din întregul imperiu global-capitalist ni l-au imprimat nouă în ultimii doi ani, așa cum Trudeau l-a imprimat protestatarilor din Ottawa când le-a anulat drepturile și s-a dovedit fascist până la capăt.

Ceea ce se întâmplă este că Rusia se răzvrătește împotriva GloboCap și, spre deosebire de celelalte elemente rebele cu care GloboCap s-a confruntat recent, Rusia are arme termonucleare.

Nu încerc să vă spun cu cine să țineți. Țineți cu GloboCap dacă doriți. Vă îndemn doar ca, înainte de a zbura spre „Kyiv” și de a vă alătura luptei împotriva putin-naziștilor, sau de a vă face de cacao pe internet militând pentru Armaghedonul nuclear, sau de a da foc restaurantului rusesc local, sau de a bate vreo persoană care are față de rus, să stați câteva momente și să încercați să înțelegeți ce se întâmplă de fapt, și cine sunt de fapt principalii jucători și unde ne duc inexorabil eforturile GloboCap de a „curăța și menține” întreaga planetă.

Știu, e mult de cerut zilele astea, dar eu nu mă pot abține să nu mă gândesc la toate acele focoase nucleare, și la failibilitatea ființelor umane, și da, toți ucrainenii ne-naziști care vor suferi inutil și vor muri în timp ce noi ne uităm la acțiune la televizor, și ținem pumnii personajelor noastre preferate pentru a câștiga, și așa mai departe … ca și cum ar fi un nenorocit de film.

Sursă: https://consentfactory.org/2022/03/07/revenge-of-the-putin-nazis/

 

2 Comments

  1. Marius Dumitrescu spune:

    Rău de tot e dus cu capul autorul articolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *