Furtuna care vine

19/07/2021    |   de CJ Hopkins

După câte se pare, GloboCap nu va fi fericit până când nu ațâță lumea la tulburări sociale peste tot – un război civil mondial de facto – de care are nevoie ca pretext pentru a impune noul totalitarism patologizat și a remodela ceea ce mai rămâne din societate într-un stat global polițienesc pseudo-medical. Spre acest obiectiv pare că ne îndreptăm. Și pare că ne îndreptăm cu o viteză criminală. Nu am vreun glob de cristal sau ceva asemănător, dar mă aștept ca situația să se înrăutățească în această toamnă și probabil va deveni și mai critică în viitorul apropiat.

Așadar, prieteni, vine furtuna. Se tot apropie de 16 luni încoace. Iar GloboCap ne bagă direct în mijlocul ei. Eu, și mulți alții ca mine, i-am urmărit dezvoltarea precum Centrul de Monitorizare a Uraganelor Totalitare (știți voi, ca acela din Miami, doar că în acest caz toți meteorologii sunt „conspiraționiști”.) Am dat în vileag toată propaganda, minciunile, manipularea statisticilor, anularea drepturilor constituționale, trupele de huligani ale Noii Normalități, cenzura corporatistă și toate celelalte elemente ale noii ideologii oficiale, precum și măsurile totalitare necesare pentru a o pune în aplicare.

Nu am muncit degeaba, dar nu am avut suficient succes încât să schimbăm direcția evenimentelor … direcție care a fost întotdeauna evidentă, direcție pe care fiecare mișcare totalitară trebuie să o ia pentru a-și atinge obiectivele. Nu poți remodela societăți întregi în sisteme cvasitotalitare fără tulburări sociale, haos, răzmerițe, război sau alte forme de cataclism. Spălarea pe creier este foarte bună, dar, de la un anumit punct încolo, trebuie să-i faci pe cei care rezistă noii „realități totalitare” să devină neguvernabili, astfel încât să-i strivești și să-i transformi în dușmani oficiali, ceea ce pare că se întâmplă acum.

GloboCap pregătește totalitarismul și ni-l zvârle în față. Aici, în Noua Germanie Normală, oficiali ai sănătății de rang înalt latră lozinci goebbelsiene precum „FĂRĂ LIBERTATE PENTRU NEVACCINAȚI” și „NEVACCINAȚII SUNT O AMENINȚARE PENTRU SOCIETATE”. Peste tot în Europa, inclusiv în Marea Britanie, unde „Ziua Eliberării” se apropie repede, sunt implementate sisteme pseudo-medicale de segregare socială. În Franța, Grecia și în multe alte țări, cei care refuză să fie „vaccinați” sunt dați afară de la muncă sau pedepsiți altfel. În SUA, unde Nevaccinații sunt, la rândul lor, segregați, brigăzi de haidamaci Noi Normali agresează familiile „reticente la vaccin” pentru a se conforma ideologiei oficiale.

Și așa mai departe… M-am săturat să citez fapte. Oricum, nu contează absolut deloc pentru marea majoritatea a Noilor Normali. După cum am tot spus în articolele mele anterioare, acești oameni și-au predat raționalitatea și s-au dizolvat într-o mișcare totalitară care a devenit „realitatea” lor perceptuală și socială, „sănătatea” lor depinzând de apărarea acestei povești, așa încât faptele nu contează absolut deloc pentru ei.

Iar voi știți deja faptele.

Da, voi. Noi. Ceilalți. Nevaccinații. „Negaționiștii Covid”. Nu sunteți atât de naivi să credeți că vreun Nou Normal taliban a citit până aici, nu-i așa? Nu au făcut-o. Dacă au dat din greșeală peste articol pe internet și din întâmplare au început să-l citească, creierul lor s-a închis la primul paragraf … la modul literal, neurologic, s-a închis. Și-au dat seama că e o amenințare la adresa „realității” lor și l-au șters instantaneu din conștiința lor, sau l-au denunțat la autoritățile abilitate, poate la FBI, la Bundesnachrichtendienst, sau Facebook, ori vreo altă corporație globală.

La asta s-a ajuns, prieteni … oamenii toarnă „crimele de gândire” ale altor oameni la corporațiile globale și agențiile de securitate ale „guvernelor democratice”, în speranța că le vor distruge sau periclita viețile, ori măcar să îi cenzureze, sau să nu mai existe în spațiul public.

După cum scriam în ultimul editorial, societățile noastre au fost divizate. Trăim în două „realități” reciproc ostile, o stare care nu poate merge la nesfârșit. Problema pentru noi (i.e. Nevaccinații) este că, probabil, reprezentăm undeva la 20-25% din populație, așa încât suntem copleșiți masiv de Noii Normali. Problema pentru Noii Normali este că suntem mult prea mulți pentru a ne băga la pușcărie sau a ne elimina cumva din societate.

Așadar, planul lor este de a ne face viața cât mai grea cu putință, de a ne segrega, de a ne stigmatiza, a ne demoniza, a ne agresa și intimida, a ne presa să ne conformăm cu orice prilej. Nu ne vor îmbarca în trenuri să ne trimită în lagăre. GloboCap nu sunt naziștii. Au nevoie să păstreze aparența democrației. Așa că sunt obligați să ne transforme în niște paria: „conspiraționiști anti-sociali”, „antivacciniști care dezinformează”, „suprematiști albi care neagă rezultatele alegerilor”, „potențiali extremiști violenți” și orice alte epitete le mai trec prin minte, astfel încât să fim prezentați ca niște ciudați periculoși și îndepărtați din societate într-o manieră în care să pară că ne-am exclus singuri.

Acest proces este deja în desfășurare și va deveni din ce în ce mai intens, ceea ce va conduce la tulburări sociale. „Nevaccinații” fanatici vor rezista. Din nou, nu suntem în Germania nazistă. Sunt mulți dintre noi care deja rezistă. Ne pot segrega, ne pot interzice să călătorim, ne pot trece sub tăcere protestele, ne pot cenzura, ne pot scoate de pe rețelele sociale, ne pot interzice conturile bancare, ne pot intimida în multe feluri, dar nu ne pot face să dispărem din societate. Așa că ne vor irita până ne vom ieși din fire. Până acum am arătat o disciplină incredibilă, dar în cele din urmă ne vom pierde răbdarea. Va fi urât, iar unii oameni vor suferi.

Ceea ce, bineînțeles, este tocmai ce dorește GloboCap. Nimic nu îi va face mai fericiți decât faptul de a ne vedea transformați în „extremiștii violenți” de care au tot pomenit fără nicio dovadă în ultimii cinci ani. Au o nevoie disperată să devenim „extremiști” înainte de a-i „îmbrobodi” pe mult prea mulți cu „dezinformările noastre”, cu „reticența la vaccin” și dezgustul general față de întregul program ideologic al capitalismului global.

Din păcate, cred că își vor vedea realizată dorința.

Ceea ce ne trebuie acum este o campanie organizată la nivel global, de nesupunere civilă non-violentă, însă nu ne vor da timp pentru asta. Ne vor tot presa, vor apăsa pe accelerație cu propagandă, cu absurdități, confuzie, cu reguli care se tot schimbă, cu isterie de masă, minciuni pe față, până când o vom lua razna în restaurante, în puburi, în școli, în mijloacele de transport în comun, iar locurile segregate social, ale Noilor Normali, vor fi vandalizate noaptea, sau și mai rău, vor apărea alte forme de „acțiune directă”.

Moment în care s-a terminat, pentru că ei au câștigat. Noi vom fi „extremiștii” de care au avertizat lumea, iar ei vor fi în stare să facă tot ce doresc cu noi, iar vechii noștri prieteni (acum Noi Normali) vor aplauda sau se vor uita în altă parte.

Sau poate că … nu știu, poate mă înșel. Poate că unii Noi Normali încă mai citesc acest eseu și își pot redobândi, în acest stadiu târziu, percepția. Poate că încă putem evita uraganul și implementarea totală a „Noii Realități Normale”. Știu ce vă gândiți. Credeți că sunt un idealist incurabil, dar să vă spun o mică poveste înainte de sfârșit.

L-am tot bâzâit sau agasat politicos pe Glenn Greenwald, pe care l-am respectat întotdeauna, să aibă mai mult curaj sau cel puțin să critice trăsăturile totalitare ale mișcării Noii Normalități. Glenn nu are nicio problemă cu povestea oficială și mi-a spus clar că nu îl interesează sub nicio formă să-și folosească abilitățile sale investigative pentru a chestiona povestea oficială. În pofida acestei poziții, l-am tot bâzâit și rugat politicos, în alte cazuri i-am cerut să posteze câteva vorbe critice, să pună câteva întrebări jurnalistice despre cea mai flagrantă campanie de propagandă din istoria campaniilor de propagandă oficială.

Am postat, de pildă, recent pe Twitter ceva despre aberațiile din Germania.

La scurt timp după – și sunt sigur că a fost doar o coincidență pentru că Glenn nu urmărește blogul meu – a pus pe Twitter o blasfemie din perspectiva Noii Normalități:

Așadar, se pare că este, în fapt, posibil încă să dai peste oameni care nu cred în povestea oficială Covid ca și cum ar fi Cuvântul lui Dumnezeu, să ridice vocea împotriva unor aberații sau pur și simplu să nu se comporte ca o mână de „Germani Buni”, slugarnici, fără minte, în timp ce prin fața lor defilează noua versiune de totalitarism.

Da, știu. Mă agăț de orice pai, dar am încrederea asta orbească în oameni. Pe deasupra, îmbătrânesc și nu mă încântă prea tare ideea de a mă lupta pe străzi, așa cum aș fi făcut-o în urmă cu 30 sau 40 de ani.

Ah, era să uit: tuturor prietenilor mei din Noua Normală Marea Britanie … să aveți o Zi a Eliberării minunată!

Traducere din engleză de la Consent Factory

CJ Hopkins este un dramaturg american laureat stabilit în Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *